MLINOVI ZA KAFU

 Firma Fiorenzato postoji već oko 80 godina i specijalizovana je za proizvodnju i prodaju mlinova za kafu. Posvećenost razvoju tehnologije i praćenu trendova dovela je da su svi proizvodi ove firme visoko kvalitetni i uvek u samom vrhu na svetskom tržištu mlinova za kafu.
Karakterišu ih visok kvalitet izrade i pouzdanost, izrađeni su od trajnih materijala (inoxa) što je garant dugovečnosti. Prateći svetske trendove Fiorenzato je osmislio i proizveo i mlinove koji melju pojedinačne doze kafe, tzv. „on demand“. I ne samo to, već su postali i jedan od svetskih lidera u ovom segmentu. Posebno zadnjih godina, uveden je mlin za kafu na dozu, koji je potpuno elektronski, ima „touch screen“ i modernog je dizajna. Bitna karakteristika im je, i dalje, pre svega pouzdanost, koja je kod ovih modela posebno bitna kada su u pitanju brzina mlevenja kafe, konstantnost doze (ne oscilira previše gramaža) i „nerasipanje“ kafe prilikom procesa mlevenja.

 

Model F64 EVO

samelje dozu kafe od 7-7,5 grama za svega oko 2 sekunde. F64 mlin za kafu jeste jedinstven uređaj u Srbiji i predstavlja evolucijski korak
napred.Ekran prilagođen baristama prikazuje ključne informacije kao što su
ambijentalni uslovi i sat, dok termostatski ventilator za hlađenje zaustavlja
pregrijavanje provala.

Od pamtiveka se izrada kvalitetne šoljice kafe oslanjala
na precizno mlevenje. Uz čak i najsuptilnije varijacije koje mogu uticati na
ekstrakciju ukusa, neophodno je imati konzistentnu, efikasnu i mikro upravljanu mašinu za mlevenje kafe. F64 je ta brusilica.

 

 Model F5 mlin za kafu

je komercijalne klase i pristupačne cene za one koji žele preciznost i visoke performanse. Dobar izbor za one koji traže vrhunske
performanse i elegantan dizajn. Izbor kvalitetne brusilice od suštinskog je
značaja za izvlačenje espressa koji ima savršenu kremu i izvlači puni i
predviđeni ukus iz kafe. Brusilice dizajnirane su tako da osiguraju najnižu buku i najveću pouzdanost tokom rada u okruženjima velike potrošnje kafe, što uključuje kafiće i restorane.