ESPRESO APARATI

U nasoj ponudi se nalaze najkvalitetniji espresso aparati kako za male kancelarije i vase domove tako i za velike ugostiteljske objekte. Prava kafa je alhemija kafe i mleka sa našim aparatima. Otkrijte kako se kvalitetna kafa isporučuje na dodir dugmeta.

Ukus prave kafe

Espresso Aparati

Svuda gde

ste vi

  HORECA

 

Italijanski proizvođač premium espresso aparata SAN REMO, firma čija je filozofija kvalitet, tehničke inovacije, kao i jedinstven dizajn koji karakteriše sve linije njihovih proizvoda odnosno sve modele espresso aparata, za šta su zaduženi najbolji italijanksi dizajneri. Svaki model ima jedinstven i prepoznatljiv izgled. Uz to ide i kvalitet ugrađenih delova i originalna tehnička rešenja po pitanju kontrole pritiska, temperature, raspodele tempreature po grupama itd. Rezultat svega je vrhunski kvalitet pripremljene espresso kafe kao i dugotrajnost samog aparata.

Home and office

 

Caffe Molinari Srbija Vam sa ponosom predstavlja jedinstveni aparat na ćalde. Jednostavan dizajn i ekonomičnost je ono što krasi ovaj Faberov aparat. Faber je jedan od malog broja proizvođača koji su specijalizovani za izradu aparata za kafu za pojedinačno serviranje espresso kafe (ćalde). Aparati se proizvode u Italiji. Sada možete uživati u espresso kafi na vašem radnom mestu ili vašem domu.