SANREMO F18 ESPRESSO APARAT

Aparat za espresso SANREMO F18 jedan je od najnovijih modela italijanskog proizvođača Sanremo.

Modernog je i prepoznatljivog dizajna i korisničkim interfejsom inspirisanim borbenim avionima, u sličnom stilu kao i drugi premium modeli kompanije Sanremo (Racer, Opera). U pitanju je vrhunski aparat za espresso, nove tehnologije, na kojem su primenjena tehnička rešenja već proverena u praksi na modelu Racer.

 

Pre svega, model ima multibojler sistem, odnosno pored centralnog bojlera poseduje i dodatne male bojlere za svaku grupu/glavu aparata što obezbeđuje  izuzetnu termičku stabilnost kao i mogućnost podešavanja posebne temperature za svaku grupu, temperatura je stabilna u intervalu +-0,2 stepena.

 

Tu su i uobičajena inovativna rešenja koja imaju SANREMO APARATI, kao što je pre-infusion odnosno prednatapanje kafe pred ekstrakciju od nekolimo sekundi (3-5 sec), kako bi se izvukao maksimum aroma iz kafe.

Modelom Sanremo F18 upravlja savremeni softver, kojim se upravlja sa centralnog touch displeja gde se podešava:

 

  • temperatura vode za svaku grupu
  • dužina ekstrakcije
  • pritisak
  • temperatura grejača za šoljice itd.
Kategorija ,
Опис

Sanremo F18 espresso aparat se izrađuje u nekoliko boja, a tu su pre svega za Sanremo karakteristične varijante crno bela, i mat crna. Proizvodi se u varijantama sa 2 i sa 3 grupe.

Sa PID regulacijskim grejanjem i izolovanim bojlerima F18 spada u SEEM asortiman (Sanremo energetski učinkoviti strojevi) što znači da će trošiti i do 35% manje C02 u odnosu na tradicionalne mašine sa jednim bojlerom.

Parni štapići od nerđajućeg čelika visokog učinka su „Cool Touch“, što znači da barista može dati 100% da se fokusira na svoju latte umetnost, bez brige o riziku od opekotina.

Četvrtu zavrtnju pouzdane parne dugmiće od nerđajućeg čelika

Kapacitivni interfejs displeja osetljivog na dodir olakšava navigaciju više nego ikad pre.

Čitava metalna čvrsta ugaona konstrukcija čine ga izdržljivim i dugotrajnim – izgleda kao da može podneti nuklearnu eksploziju

Sva elektronika ugrađena u bočne ploče, dizajnirana za lak pristup inženjeru.

Interna elektronika je sofisticirana i optimizirana za sigurnost.

Neverovatna temperaturna stabilnost, što ovaj uređaj čini savršenim za postrojenja srednje i velike zapremine.

Kao takav SANREMO F18 jedan je od naših energetski najboljih uređaja i zato ima tehnologiju sledeće generacije koje poboljšavaju performanse i energetsku efikasnost.